Sådan får du fingrene i den vildeste Ranger Raptor nogensinde

25-05-2022

PRESSEMEDDELELSE - 25 MAJ 2022 14:52

Ventetiden er forbi, og nu kan den næste generation af den nye Ford Ranger Raptor blive din. Med hele 288 hk, et kraftigt drejningsmoment på hele 491 Nm og en 3,0 liters V6 twin-turbo EcoBoost benzinmotor er der absolut noget at glæde sig til for de danske kunder.

Ranger Raptor kan nu bestilles og forventes leveret i slutning af 2022 til priser fra 427.075 kroner ekskl. moms*. Pickuppen kommer ikke kun med et nyt skarpt design, men er også en variant, der er markant hurtigere end tidligere varianter. Det er igen Ford Performance, der står bag den hæsblæsende pickup, hvilket også var tilfældet tilbage i 2018, hvor den første Ranger Raptor blev lanceret. Ægte terrænentusiaster har været i tankerne, da den nyeste Ranger Raptor blev udviklet for at sikre den bedst mulige køreoplevelse kombineret med ekstreme terrænegenskaber**.

- Den næste generation af den nye Ranger Raptor er nu tilgængelig for vores europæiske kunder, som kan få præcis den pickup, de drømmer om og som passer til deres behov. Ranger Raptor leverer den ultimative køreoplevelse med sine vilde terrænegenskaber, siger Hans Schep, General Manager, Ford Europa.

Hele syv køretilstande sikrer optimale kørselsforhold på alt fra glatte veje, i mudder og naturligvis kørsel i terræn. Du kan trygt læne sig tilbage i de nye sportssæder, der ikke kun er med til at øge komforten, men også giver optimal støtte under al slags kørsel.Den nye Ranger Raptor tilbyder derudover endnu smartere teknolog med blandt andet den 12,4” skærm i instrumentbrættet samt en 12” infotainment-skærm med adgang til Fords nye SYNC4***.

Læs meget mere om den nye Ford Ranger Raptor her.

Find priserne her.

* Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer. Brændstofforbrug, CO2 og energimærkning er baseret på WLTP. Foreløbige data. Afventer endelig homologering. Grøn ejerafgift pr. ½ år baseret på WLTP CO2, g/km, baseret på foreløbigt CO2 udslip. Bemærk at der ved privat anvendelse af erhvervsbiler, skal betales "tillæg for privat anvendelse" udover grøn ejerafgift. Priserne gælder for levering i 2022.

** Terrænkørsel må kun finde sted på områder, hvor det er tilladt. Billeder og videomateriale i forbindelse med den nye Ranger Raptor er optaget i Australien.

*** Anvend ikke skærmene under kørsel. Nogle features kan være låste, hvis bilen er sat i gear. Ikke alle telefoner er kompatible med systemet.

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyheder


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Ejner Hessel

Nyheder og events

Se nyheder fra Ejner Hessel