Fords vilde Ranger bliver strømførende

Fords vilde Ranger bliver strømførende

19-09-2023

Ford Ranger får sat strøm til, når den lanceres i en plug-in hybrid variant i begyndelsen af 2025. Her kan Fords kunder se frem til den velkendte hårdføre pickup i en ny variant, der ikke bare tilbyder elektrisk kørsel, men som også kan oplade alt fra kundernes værktøj og telefoner og strømforsyne for eksempel arbejdslamper. 

Elektrisk Ford Ranger yder strøm til arbejde

Vild, pålidelig og hårdfør – og snart også elektrisk. Fords populære pickup, Ford Ranger, bliver opladelig som plug-in hybrid i begyndelsen af 2025, når den 2,3 liters EcoBoost benzinmotor får tilføjet batteri og elektrisk motor. Den officielle elektriske rækkevidde vil blive offentliggjort tættere på lancering, men Ford forventer, at rækkevidden bliver over 40 km1

Ford Ranger Plug-in Hybrid oplades

Muligheden for elektrisk kørsel giver helt nye muligheder for Fords Ranger-kunder, der med fordel kan nyde godt af den elektriske kørsel – for eksempel ved bykørsel.

I samme forbindelse får Fords Ranger-kunder også glæde af fordelene ved Fords digitale økosystem, Ford Pro, der hjælper kunderne i overgangen fra konventionelle biler til elektriske biler ved at samle alle services i én samlet platform. Her kan kunderne få hjælp til alt fra finansiering, software, opladning og service samlet samme sted, og de skal derved ikke bruge dyrebar tid og kræfter på at forholde sig til flere udbydere.

Se Ranger Plug-In Hybrid i videoen: 

- Ford Ranger Plug-In Hybrid vil hjælpe kunderne trygt ind i den elektrificerede fremtid med en innovativ Ranger, der leder segmentet for mellemstore pickups, siger Hans Schep, General Manager, Ford Pro. 

Ford Ranger PHEV med træk

Ford Ranger Plug-In Hybrid forventer at have en trækkapacitet på 3.500 kg 2 – samme trækkapacitet som de nuværende Ranger-varianter.

Fede features til arbejde og eventyr

Med Pro Power Onboard-funktionen i Ford Ranger Plug-In Hybrid kan kunderne slippe for at skulle medbringe den tunge generator og i stedet for udnytte pladsen på ladet til andre ting. Pro Power Onboard giver kunderne mulighed for at oplade værktøj og telefoner, mens de kan arbejde på byggepladsen i ordentligt lys, når arbejdslamperne får strøm fra bilen.

Ford Ranger Plug-in Hybrid strøm til madlavning

Det er op til kunderne selv, hvornår de ønsker at anvende bilens elektriske rækkevidde. Bilens køreindstillinger giver kunderne større fleksibilitet og i den forbindelse også mulighed for at gemme strømmen på batteriet til bykørsel. Ford Rangers velkendte køreegenskaber med firhjulstræk forventes også at blive videreført til denne variant sammen med muligheden for fem køretilstande og avancerede førerassistencesystemer3.

Ford Ranger PHEV på vej

- Vores kunder vil have elektrificerede biler, der leverer høj ydeevne og overkommelige ejeromkostninger uden at gå på kompromis med det, de elsker ved deres varebiler. Ranger Plug-In Hybrid er den bedste løsning fra begge verdener til arbejde, leg og familieliv – og med den nye variant har kunderne også mulighed for elektrisk kørsel til de kortere ture, mens de samtidig har mulighed for at både at oplade og tilkoble strøm direkte til deres udstyr uanset, om det er til arbejde eller camping, siger Kumar Galhotra, President, Ford Blue.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 19 SEPTEMBER 2023 08:01

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Ejner Hessel

Nyheder og events

Se nyheder fra Ejner Hessel