Ford inviterer til verdensberømt kørekursus Driving Skills for Life

27-08-2015
Den 1. og 2. september inviterer Ford til det verdensberømte kørekursus Driving Skills for Life ved Bella Center i København. Kurset henvender sig især til unge i alderen 18-24 år, som ifølge tal fra Rådet for Sikker Trafik er involveret i en tredjedel af landets trafikulykker. 

Tal fra Rådet for Sikker Trafik viser, at unge i alderen 18-24 år er impliceret i en tredjedel af samtlige trafikulykker, selvom de kun udgør 10 pct. af befolkningen. Derudover viser statistikken, at unge billister mellem 18 og 19 år har seks gange større risiko for at blive involveret i en ulykke end deres forældre. De primære årsager er, at de unge mangler erfaring, har drukket eller er ukoncentreret, når de sidder bag rattet. Statistikken viser nemlig, at ni ud af ti spritbilister er mænd, og at en ud af fire unge har taget en selfie eller lavet en opdatering under bilkørsel. 

Se her, hvordan det gik, da ti unge kom bag rattet i en 420 hestes Ford Mustang og samtidig skulle håndtere mobiler, lægge make-up osv.

Fords internationale kørekursus skal bl.a. lære danske unge om farene ved at være uopmærksom i trafikken.

Fords kørekursus Driving Skills for Life er gennem de sidste 10 år blevet holdt i USA, Frankrig, Italien, Tyskland, Spanien og England, og har været med til at give over en halv million unge bedre kørekompetencer. Kurset lanceres nu for første gang i Danmark.

Til kurset vil deltagerne via sjove øvelser blandt andet lære, hvordan man forbedrer sin køre- og bremseteknik, sin afstandsbedømmelse, og hvordan man undgår frontale sammenstød. Se eksempler på øvelser her.

Praktisk information:

Driving Skills for Life afholdes ved Bella Center i København. Kurserne er gratis og henvender sig primært til unge i alderen 18-24 år. Du kan læse mere og tilmelde dig Driving Skills for Life her.

Se nyheder fra Ford her.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Ejner Hessel

Nyheder og events

Se nyheder fra Ejner Hessel