Ford er eneste bilproducent på Ethisphere Institutes liste over verdens mest etiske virksomheder

Pressemeddelelse

10-03-2016
Ford Motor Company er som den eneste bilproducent repræsenteret på Ethisphere Institutes liste over verdens mest etiske virksomheder i 2016. Og det er vel at mærke i en tid, hvor etik i højere grad end nogensinde før påvirker kundernes købsbeslutninger.

“Denne udmærkelse skyldes vores medarbejdere, som alle er dedikerede til at gøre det rigtige og træffe de rigtige beslutninger”, siger Bill Ford, executive chairman, Ford Motor Company. “Etik og samfundsbevidsthed er begge fundamentale grundsten i kampen om at skabe et bedre samfund”.

Det er syvende år i træk, at Ford er med Ethisphere Institutes liste.

Ethisphere Institute er en global ledestjerne, når det kommer til at definere og højne standarderne for etisk forretningsførelse, og de valgte virksomheder scorer alle topplaceringer i de fem kategorier. Kategorierne er som følger: Etik og overholdelse af etiske standarder, ansvar- og samfundsbevidsthed, etisk kultur, lederskab og omdømme.

I mange årtier har Ford anerkendt betydningen af en stærk samfundsånd og dennes betydning for firmaets succes og omdømme. Over halvdelen af alle de personer, som i 2016 besvarede Harris Poll’s undersøgelse svarede, at de søger mere information omkring en virksomhed, før de vælger at købe deres produkter. Mere end en tredjedel valgte, at undgå at købe en given virksomheds produkter, hvis dennes omdømme var negativt.

“Ford forstår, at tillid er fundamental i alle henseender af virksomheden og deres engagement i at være en aktiv del af det globale samfund er en del af forklaringen på, hvorfor Ford er den eneste bilproducent, der har været på listen hvert år siden 2010”, siger Timothy Erblich, Ethispheres administrerende direktør, “At have opnået denne anerkendelse for syvende gang i træk er en præstation, der virkelig fortjener stor respekt.”

Find mere information omkring Ethisphere Institutes fremgangsmåde og den komplette liste over verdens mest etiske virksomh
eder her.

Se flere nyheder fra Ford her.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Ejner Hessel

Nyheder og events

Se nyheder fra Ejner Hessel