Mads Mikkelsen i ny skurkerolle

03-11-2016

Den danske filmstjerne Mads Mikkelsen spiller hovedrollen i ny international film fra Ford. Som lejemorderen Le Fantôme jagter han et par i vidnebeskyttelse. Missionen kompliceres, da han opdager, at parret kører rundt i Fords nye Edge. Med filmen udfordrer Ford igen måden at tænke og opleve reklamer på.


Kun de færreste danske skuespillere kan måle sig med Mads Mikkelsens internationale succes. De seneste år har han for alvor indtaget Hollywoods store lærreder – og ofte som skurk. Han har netop indspillet centrale roller i Marvels nye Doctor Strange og i den kommende film i Star Wars-universet, Rogue One. Begge er enorme produktioner med blockbuster-potentiale.

Udover film og TV står der også enkelte reklamefilm på Mads Mikkelsens efterhånden lange og internationalt anerkendte CV. I disse dage er han for første gang aktuel med hovedrollen i en ny global satsning fra Ford. Her spiller han karakteren Le Fantôme. En gådefuld og charmerende snigmorder på jagt efter et par, der forsøger at etablere et nyt liv i vidnebeskyttelse. 


”Det er en udsøgt fornøjelse at være med til at lancere den nye Edge og at være en del af en så spændende kampagne. Det er en smuk bil, der fortjener en smuk film. Jeg håber, folk kan lide den, ” siger Mads Mikkelsen.

Med filmens såkaldte ”long-format” og filmiske kvaliteter udfordrer Ford igen måden at tænke og opleve reklamer på. Gennem de seneste år har Ford leveret prisvindende film, hvor bilfirmaet træder i baggrunden og i stedet lader emner og følelser, der ligger mennesker på sinde, træde frem. Den otte minutter lange film er skudt i Kroatien og instrueret af Jack Scott, hvis CV bl.a. inkluderer musikvideoer for George Michael, U2, The Rolling Stones og R.E.M.

”Mads Mikkelsen er et inspirerende og stærkt brand på den internationale filmscene. Samtidigt er han alsidig, har integritet og kant. Han er et sjældent godt match med Fords topmodel i SUV-segmentet, som er for de mennesker, der gerne udfordrer sig selv og ikke er bange for at skille sig ud”, siger Lene Dahlquist.


Parret i vidnebeskyttelsesprogrammet har valgt at tage en Ford Edge med fra deres gamle liv. Den markante SUV fra Ford får afgørende betydning for filmens plot.  

”Filmen ligner ikke de almindelige polerede bilreklamer, man normalt oplever, hvor den eneste hovedrolle er bilen. Her skaber vi en slags Film Noir-oplevelse, der overrasker. Til gengæld håber vi, at filmens kvalitet og historie kan engagere vores forbrugere, og dermed bidrage til den rejse Ford er på”, siger Lene Dahlquist, pressechef hos Ford Danmark.

Ford Danmark vil i den kommende periode inddrage danskerne i Le Fantômes univers.

Foto og mere information findes på Ford Danmark pressecenter.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Ejner Hessel

Nyheder og events

Se nyheder fra Ejner Hessel